Memang Dah Lama Tunggu Nak Beli?
Terus Bayar Di Sini Sekarang



Assalamualaikum w.b.t

Hai! Nama saya Izwan Robotys, 'jurutera' teknik bisnes dan pengasas NOTABISNES

Ebook 'Mahal' Yang Saya Gandakan Jualan

Inilah panduan video yang akan membantu usahawan yang menjual online untuk menghasilkan kempen iklan fb ads mengikut fundamental Sales Funnel. Hasil menggunakan strategi ini, jualan Kombo Ramadan meningkat dua kali ganda jualan berbanding sebelumnya.

Inilah STRATEGI Gandakan Jualan

Perkara yang paling menarik adalah perkara yang kempen ini fokuskan adalah perkara yang paling asas, paling fundamental, yang menghasilkan jualan berganda.

Walhal sebelum ini lebih banyak buat teknik dan taktik yang 'advance' dan adakalnya sofistikated. Namun, ianya tidak mampu melawan hasil fundamental ini

Panduan ini dibina berdasarkan pengalaman berfikir, menyusun, mengira, memantau dan menganalisa kempen-kempen FB Ads selama 2 tahun.

Paling penting tuan puan akan dapat lihat angka-angka rahsia Kempen FB Ads Kombo Ramadan yang telah notabisnes jalankan.

Tiada sorok-sorok!

Senarai Video

Video 1 [7 minit 06 saat]:
Pengenalan - Sebelum VS Selepas
Perbandingan apa hasil kempen kombo sebelum ini berbanding hasil setelah menggunakan asas fb ads yang betul.

Video 2 [10 minit 14 saat]:
Perkara Yang Telah Dilakukan
Melihat semua perkara yang telah disusun dan dibina untuk kempen Kombo Ramadan secara overview dan big picture. Melihat secara jelas rupa bentuk kempen FB Ads yang betul.

Video 3 [10 minit 10 saat]:
Perkara Yang Telah Dibuat (screen)
Sambungan kepada video di atas. Kali ini kita lihat perincian setiap setting iklan FB Ads yang ada dalam kempen dan hasil daripada setiap iklan tersebut.

Video 4 [16 minit 59 saat]:
Fundamental Sales Funnel
Menerangkan logik dan strategi disebalik susunan kempen fb ads di atas. Mengapa ia disusun sedemikian rupa dan juga perkara tentang Sales Funnel yang ramai terlepas pandang yang membuatkan mereka tidak berjaya susun kempen FB Ads dengan betul.

Video 5 [10 minit 21 saat]:
6 Punca Kejayaan Fundamental
Analisis yang melihat 6 punca utama mengapa kempen fb ads kombo ramadan itu berjaya. Ya, ada 6 kunci utama dan sales funnel yang betul adalah salah satu elemen yang paling kritikal.

Video 6 [14 minit 28 saat]:
Susunan Iklan dalam FB Ads Fundamental
Menunjukkan cara-cara bina susunan iklan mengikut acuan FB Ads Fundamental. Inilah SOP terbaru notabisnes dalam membina kempen-kempen FB Ads akan datang.

Video 7 [10 minit 30 saat]:
Cara Setup Custom Audience
Perkongsian Ringkas bagaimana rupa dan cara nak Setup Custom Audience yang mengikut fundamental Sales Funnel yang betul. Paling penting adalah mindset audience yang betul. Inilah yang membuka 'hijab' saya dalam melihat susunan fb ads yang efektif.

Video 8 [3 minit 06 saat]:
Cara Nak Double Kan Lagi Sales
Kombo Ramadan hasilnya double sales berbanding sebelumnya. Dengan memahami fundamental sales funnel, adalah sangat mudah untuk kita double, triple malah quadruple kan lagi hasil akan datang. Inilah perkongsian cara tersebut.

Video 9 [3 minit 50 saat]:
Penutup Nilai VS Harga
Penutup kepada siri video ini yang berkongsi tentang pentingnya kita amalkan apa yang telah kita tahu. Kerana pengetahuan itu ada nilai, tetapi hanya apabila kita kerjakan ilmu tersebut barulah nilai tersebut jadi RM di tangan.

YANG TIADA dalam panduan ini adalah how to step by step macamana nak guna FB Ads. Tidak, itu dalam ebook lain.

Ini juga bukan panduan bagi mereka yang MAHUKAN RESULT tanpa usaha!. Konsep dan teknik dalam panduan ini tetaplah perlu dikerjakan baru kita beroleh hasilnya.

Semua perkongsian di atas akan diberikan dalam bentuk ebook pdf yang tuan puan akan download selepas bayaran di sahkan.

Klik link video dalam pdf tersebut untuk tonton video yang disediakan



Harga: RM 90 RM 150

Yep, ada diskaun jika beli secepat mungkin. Terhad dalam masa 24 jam sahaja. Berikut adalah masa yang masih tinggal:

Dapatkan Pada Harga Diskaun Sekarang! Klik sini

JAMINAN POWER: Jika tuan puan sudah beli dan baca, tetapi tetap tidak puas hati dan rasa macam kena scam, terus hubungi saya (di FB/Wassap/Emel, ikutlah) dan saya akan terus refund tanpa usul periksa.

Itu janji saya, kerana saya yakin dengan lengkapnya dan mudahnya panduan ini

Oh, yang saya tak jamin: dapat sales. Ini lain cerita.

Jangan tunggu lagilah. Dapatkan sekarang

Ini antara 'luahan perasaan' mereka yang pernah mendapatkan pelbagai nota-nota dan video-video notabisnes selama ini. Saya tak minta pun, memang ayat-ayat itu terbit daripada mulut (ehem, jari) mereka sendiri --->

Beli sementara ada diskaun! Klik sini





Izwan "Fundamentalist" Robotys
Seremban, N.Sembilan

ps: Saya berrrani jamin ebook ini sangat berbaloi! Namun, jika sudah beli dan tidak puas hati dengan isi kandungan yang disampaikan, boleh sahaja emel kepada saya untuk refund. Saya tak akan mengarut panjang, akan terus refund. Janji!

Dijamin Best! Dapatkan sekarang