TAWARAN TAMMAT

terima kasih!

KOMBO RAYA NOTABISNES



Notabisnes adalah koleksi content dalam pelbagai pengkhususan bawah topik bisnes. Misi notabisnes adalah untuk memetakan seluruh lanskap ilmu, strategi dan teknik bisnes dengan jelas dan lengkap.

Kini, sudah ada 17 siri ebook dan video notabisnes merangkumi pelbagai topik. KOMBO istimewa ini adalah gabungan KESEMUA 17 ebook+video tadi pada satu harga TAK MASUK AKAL terhad sehingga 30 Jun 2018.

Ya, SEMUA 17 ebook+video:

+ + + + + + + + + + + + + + + +
=

PADA HARGA: RM 189 SAHAJA

RM 47 + RM 47 + RM 37 + RM 150 + RM 69 + RM 77 + RM 77 + RM 47 + RM 47 + RM 120 + RM 120 + RM 120 + RM 120 + RM 117 + RM 250 + RM 50 + RM 50 = RM 1547 RM 189 SAHAJA !!

Penjimatan sebanyak:
RM 1547 - RM 189 = RM 1358!

Lebih daripada 40 000 patah perkataan, lebih daripada 9 jam video penuh maklumat tentang konsep, strategi dan taktik dalam bisnes, lebih 6 tahun diusahakan dan dihadam, semuanya hanya pada harga RM 189

Memang sudah lama simpan hasrat nak beli tapi tiada bajet? Well, jangan tunggu lagi:

SAYA MAHU SEKARANG! »

TERHAD SEHINGGA 30 Jun 2018 SAHAJA

Ya, pastinya ada 'the catch'. Pastinya ada yang 'tak best' dalam tawaran ini, iaitu: ia akan TAMAT pada 30 Jun 2018. Itu sahaja.

Selepas itu tawaran ini akan ditutup tanpa belas kasihan

Sekali lagi: jangan tunggu lama-lama - klik sekarang:

SAYA MAHU SEKARANG! »

Dengar Apa Pesanan Pembeli Edisi Kombo Sebelum Ini:



Ini Pula Nasihat Rakan Yang Kini Sikit Lagi Nak Cecah 7 Angka Jualannya:



Dan Ini Bukti Bahawa Nilai Kombo Ini Semahal Ferrari:





Senarai Ebook dan Video yang Terlibat:

#NOTABISNES BESTSELLER

Koleksi 57 artikel pelbagai topik dalam bisnes. ebook paling tebal dengan 200 lebih mukasurat penuh dengan perkataan. Penuh dengan strategi dan teknik dalam berbisnes. Daripada strategi dan langkah-langkah untuk bermula, sehinggalah bersedia untuk berkembang dengan pesat. Semuanya ada!

NOTABISNES II

Sambungan NOTABISNES mengumpul 53 artikel terkini notabisnes sepanjang 2016 dan awal 2017. Masih lagi ebook yang tebal dengan strategi, teknik, taktik dan pelbagai tips tentang menjual dan konsep-konsep bisnes yang lebih abstrak. Pastinya disampaikan dengan mudah hadam dan mudah faham!

NOTADUIT SPECIAL!

Ini paling istimewa. NotaDuit adalah ebook sebelum NotaBisnes lagi! Dalam ebook ini saya tunjukkan susunan strategi bagaimana mahu kuasai kewangan kita. Walaupun kita makan gaji, bukan buat bisnes, kita tetap boleh hidup senang dan tengan, asalkan betul-betul kuasai pengurusan kewangan kita.

FB ADS FUNDAMENTAL BARU!

Inilah panduan video yang akan membantu usahawan yang menjual online untuk menghasilkan kempen iklan fb ads mengikut hukum sales funnel yang menghasilkan dua kali ganda jualan berbanding sebelumnya.

Video Content Marketing BARU!

Tingkatkan reach post dan fb ads kita dengan video. Facebook suka content marketing. Facebook paling suka VIDEO content marketing. Ini cara-cara menghasilkan content video.

Copywriting 30 Point BARU

Panduan ini khusus untuk bantu usahawan dan orang marketing hasilkan copywriting untuk kegunaan sales letter dan ayat jualan. Teknik yang mudah ini akan bantu sales letter dapat convert customer pada kadar yang konsisten, walaupun dihasilkan oleh pelajar SPM!

Teknik Design Poster BARU!

Panduan Design Poster ini melatih usahawan menghasilkan poster jualan yang berkesan menarik prospek melalui asas copywriting, teori design, latihan 'mata' dan juga tutorial hands on software design percuma.

Layout Ebook PDF BARU!

Panduan Layout Ebook ini 100% tentang menghasilkan pdf untuk dijual atau diberi percuma agar dapat bantu usahawan dalam usaha membangunkan content marketing yang berkesan.

97 Templat Tajuk Memikat BARU!

97 Templat ini membantu usahawan memulakan perkara yang paling penting dan payah dalam content marketing iaitu: merancang tajuk-tajuk artikel. Bantuan adalah dalam bentuk 97 Templat tajuk yang telah dikaji, diuji dan digunakan sendiri untuk artikel-artikel Notabisnes.

Panduan CPS - Cost Per Sales FUNDAMENTAL

Ramai usahawan tahu kira kos buat produk. Tetapi apabila dijual untungnya tidak terasa. Macam hilang ditelan masa. Semuanya kerana tidak nampak kos-kos tersembunyi. Juga kerana terlupa atau tidak tahu cara mengira kos untuk setiap jualan.

Hint: Kos setiap jualan berbeza-beza mengikut bulan, produk dan aktiviti pemasaran kita. Sebab itulah ada bulan kita untung dan ada bulan kita rugi!

Panduan USP - Unique Selling Point FUNDAMENTAL

Prospek tak berminat dengan tawaran? Tak tahu nak buat tawaran meleleh? Maka tuan-puan ada masalah tidak tahu USP produk/servis tuan/puan.

Fungsi USP adalah untuk memudahkan kita buat jualan. Caranya adalah dengan memberi mereka tawaran yang sangat menarik dan istimewa pada kita sahaja.

Saya berkongsi 6+1 USP dalam panduan ini. 6+1 USP yang universal dan ada yang boleh digunakan serta-merta dalam iklan kita.

BLUEPRINT BISNES

Bisnes kita hanya terdiri daripada 10 Perkara sahaja. 10 perkara ini ibarat blok lego yang perlu kita bina dan susun sendiri, barulah bisnes kita berjalan dengan lancar sebagai mesin duit.

Cara yang biasa kita gunakan untuk mengenalpasti dan mengawasi 10 perkara ini adalah dengan menggunakan Business model Canvas (BMC). Namun, tidak ramai yang betul-betul mampu mengisi kotak-kotak BMC dengan betul.

Blueprint Bisnes adalah koleksi 30 Soalan yang mana apabila kita jawab kesemuanya, kita secara automatik telah mengisi kotak-kotak BMC tadi, sekaligus melengkapkan susunan 10 komponen bisnes tadi.

Panduan Sales Funnel FUNDAMENTAL

Ada masalah jualan? Sales tak bergerak-gerak, atau sales makin menguncup? tak tahu nak buat apa?

Well, itu yang berlaku jika kita tidak memahami Sales Funnel. Sales Funnel-lah ubat kepada semua masalah jualan dalam bisnes kita.

Ya, SEMUA!

117 Cara Tingkatkan Sales

Sudah sekian lama saya mengumpulkan idea-idea ini. Sekarang baru saya kongsikannya setelah ditapis, dibersihkan dan dibuang mana yang berulang, daripada 154 cara maka tinggallah 117 yang pada hemat saya, cukup awesome dan mampu menjentik idea baru ke dalam perancangan sales tuan puan.

FB Ads Advance: Target & Retarget

Panduan ini adalah perkongsian tentang perkara-perkara besar dan penting yang saya pegang dalam membina dan menguruskan kempen FB Ads. Ya, hanya yang penting sahaja yang saya sentuh untuk memberi kesedaran dan juga menunjukkan 'how far can you go' dalam menguruskan FB Ads.

FB Ads: From Zero

Tak pernah buat FB Ads tetapi mahu cuba? Seronok tengok orang lain buat FB Ads tapi takut terbakar tangan?

Panduan dalam bentuk Video ini akan menyentuh bagaimana untuk mula buat FB Ads from zero. Yang pasti, ini adalah cara yang selamat agar modal kita tidak hangus terbakar 'bodoh-bodoh' sahaja di telan Facebook.

FB Ads: Business Manager BARU!

Cara urus akses Facebook Ads dan Page kepada staf dan konsultan dengan betul dan selamat.

Dengan Business Manager FB Ads, kita mampu asingkan pengguna, modal duit, page admin dan juga report iklan dengan sebenar-benar asing. Barulah kita tidak pening kepala lagi mahu fikir dan belajar teknik baru fb ads dan sebagainya!

Sekali lagi: TERHAD SEHINGGA 30 Jun 2018 SAHAJA

Tawaran RM 189 dengan penjimatan lebih RM 1500 ini akan TAMAT pada 30 Jun 2018.

Selepas itu jangan tanya lagi dah tentang kombo sebegini.
Saya tak rancang apa pun lagi untuk lepas raya ni macamana.

Jadi, jangan tunggu lama-lama - klik sekarang:


SAYA MAHU SEKARANG! »