Selalu "blur" dan "stress" kerana kempen iklan tak menjadi?

Bagaimana kalau anda ada satu Senjata Rahsia yang digunakan oleh bisnes besar untuk tembusi pasaran baru dan juga pasaran laut merah?

Saya kongsi terus senjata tersebut:
USP, atau Unique Selling Point!

Inilah konsep paling besar dan paling asas bagi bisnes kita.

Namun, tidak ramai daripada kita yang benar-benar faham tentang apa itu USP. Apatah lagi dapat menggunakannya dengan berkesan dalam bisnes kita.

Rata-rata penerangan tentang USP jadi sesuatu yang subjektif. Paling teruk, apabila baca penerangan tentang USP, kita seperti mabuk dan melayang-layang dalam lautan jargon bisnes.

Hujungnya, kita tidak tahu apa yang kita tahu tentang USP.

Sekarang tidak lagi.

Sekarang, sudah ada penerangan PALING MUDAH :

Siapa saya ... Bagaimana saya boleh membantu meningkatkan jualan bisnes anda?

Saya Izwan Robotys, Penulis #notabisnes

Saya membantu usahawan 'menyelamatkan' modal bisnes mereka daripada hangus (dengan Formula CPS).

Bakat saya adalah memudahkan konsep-konsep yang subjektif dan bombastik menjadi langkah-langkah mudah yang boleh diikuti.

Copywriter terkenal, Aqif Azizan yang cakap. Bukan saya yang cakap. :)

Misi saya adalah memetakan lanskap 'taktik & teknik bisnes' dengan lengkap dan mudah difahami.

Saya menulis buku Internet Marketing Untuk Bisnes Kecil lama dahulu sebelum FB Ads wujud. (Buku ini sudah sold out dan tidak dicetak lagi. Harap maaf)

(Sesi Autograf buku tulisan saya bertajuk Internet Marketing untuk Bisnes Kecil)

(Kena marah dengan rakan seperjuangan, Aqif Azizan, kerana lambat siapkan ebook #notabisnes)

Antara lain, saya juga kerap di panggil berkongsi tentang pelbagai topik tentang bisnes di pentas terbuka:

(Sembang kencang tentang Lean Startup)

(Diberi peluang untuk menganjurkan seminar dan dijemput sebagai speaker jemputan untuk topik Search Engine Optimization di Fine Academy)

(Diberi peluang untuk berkongsi teknik Data Mining mudah untuk mencari produk yang laku dijual)

(Mempraktik teknik pemasaran viral dengan menulis skrip dan berlakon dalam video viral, "Saya Bukan Nasir" ... :D )

Telah berkongsi lebih 300++ tip bisnes secara percuma di Facebook, emel dan blog

Saya telah membantu usahawan yang mengikuti saya di FB, emel dan blog dengan lebih daripada 300 tips bisnes dengan 100% percuma, tanpa sebarang bayaran.

Tips-tips percuma itu tadi bukan sahaja telah membantu menyelesaikan banyak kebuntuan usahawan, malah ramai yang beroleh manfaat dari segi penjimatan dan juga keuntungan.

Kenapa saya nak bantu tuan/puan tentang USP?

Saya ada ramai usahawan yang PM dan bertanya banyak perkara.

Kebanyakan mereka akan tersangkut pada beberapa konsep besar, antaranya adalah USP.

Dalam 10 PM yang saya terima, paling kurang 7 daripadanya boleh diselesaikan apabila usahawan tersebut memahami USP dan tahu bagaimana menggunakannnya dengan betul.

"Oh, itu sahaja rupanya tentang USP! Senang je rupanya!" Kata mereka setelah saya kongsikan tentang USP.

Usahawan tegar (pelbagai bidang ni), Tuan Hasbul Ariff antara yang terawal saya kongsikan tentang USP

Saya nampak, ini adalah konsep yang ramai kita sebagai usahawan tidak tahu.

Isunya adalah, ini adalah konsep yang paling mendasar, yang paling fleksibel dan memberi impak yang tinggi kepada bisnes kita dari pelbagai segi.

Dengan memahami dan menggunakan USP kita akan:

  1. Mudah membina dan menjalankan kempen marketing
  2. Tidak lagi meneka-neka iklan mana yang berkesan
  3. Mampu memahami pergerakan 'jerung-jerung' dalam pasaran kita.
  4. Mampu 'flanking' pesaing kita dalam pasaran.
  5. Mampu menguasai pasaran baru dengan berkesan.
  6. Mampu merancang strategi yang betul dalam memperkukuhkan branding syarikat dan produk.

Ya, dengan kemahiran USP, kita tidak lagi berbisnes seperti amatur.

Kita sudah jadi usahawan yang lebih sofistikated dan mampu memahami strategi bisnes yang lebih besar.

Kena ingat, apabila mindset kita mampu memahami strategi bisnes yang lebih besar, barulah kita mampu menyusun bisnes kita sendiri untuk membesar.

Tawaran berat sebelah untuk anda (30 hari money back guarantee!)

Memandangkan anda yang baca sehingga barisan ini confirm mahu tahu tentang USP, maka saya dengan rendah dirinya mahu bagi tawaran berat sebelah pada pihak tuan/puan.

Ya, biar saya rugi, asal tuan/puan puas hati.

Apabila sudah download ebook, sudah tonton semua video dan dapati masih tidak faham dan tidak rasa macam 'hijab tentang USP terbuka luas'...

Maka hubungi saya cepat-cepat dan saya akan pulangkan 100% duit tuan/puan semula.

Tawaran ini sah dalam masa 30 hari selepas pembelian.

Kenapa tawaran ini berat sebelah pada pihak tuan/puan?

Sebab saya nak kalau boleh semua usahawan tahu tentang USP ini, dan seterusnya 'nampak' permainan sebenar bisnes-bisnes besar dalam kempen marketing mereka.

Nak dapat harga diskaun RM 60?

Harga asal RM 120.

"Kenapa tak percuma ja? Kata nak bantu usahawan?"

Sejujurnya, saya percaya kalau diberi percuma ilmu ini akan terbiar sia-sia. (Saya sendiri dok peram lebih 1000 ebook yang saya dapat percuma. Padahal saya ini sendiri dahagakan ilmu!)

Lagipun, usahawan manalah yang mahu habiskan beribu-ribu ringgit beli pelbagai buku import (saya la ni),kemudian habiskan puluhan jam pula study dan fikir konsep-konsep ini (saya lagi) dan kemudian cuba susun semula agar lebih mudah difahami dan digunakan (ya, saya juga).

Usahawan yang sejati bukan sahaja sedar betapa sukarnya mahu 'mudahkan' perkara yang susah. Malah, usahawan yang sejati akan menilai dari sudut 'berapa RM yang ilmu ini boleh buat bagi aku'.

Dan berapalah sangat RM 120 jika mahu dibandingkan dengan berapa ribu RM, malah, berapa Ratusan Ribu RM yang akan dijana daripada pengetahuan ini.

Lebih kejam, sekarang saya beri satu lagi tawaran tak masuk akal: Harga Diskaun RM 60.

Mengapa RM 60?

Kerana saya mahu raikan tuan/puan yang beli ebook ini sekarang.

Saya hanya suka mahu kongsikan ilmu ini dengan tuan/puan yang memerlukannya sahaja. Jika ragu-ragu: tidak perlu beli. Jika perlukan: kenapa tidak beli secepat mungkin?.

Harga RM 60 hanya sah jika tuan/puan dapatkan ebook+video Panduan USP ini dalam masa 24 jam dari sekarang:

Selepas 24 jam, ia akan terus kepada harga asal RM 120.

Dengan harga RM 120 RM 60 sahaja tuan/puan akan dapat ebook+video tentang:

  1. Apa itu USP
  2. USP adalah ASAS Bisnes Kita
  3. 6 Kategori USP Paling Popular
  4. Cara Mengesan Apakah USP Pesaing Kita.
  5. Cara Guna USP Dalam Pemasaran Red Ocean.
  6. Cara Guna USP Dalam Pemasaran Blue Ocean.
  7. Jangan Keliru USP VS Branding
  8. Jangan Keliru USP VS UVP
  9. Jangan Keliru USP VS Slogan

Contoh format penerangan dalam video. Penerangan + Gambaran. Menurut kajian, ini cara paling mudah untuk kita faham satu-satu konsep.

Tuan/puan juga akan dapat 30 hari money back guarantee jika dapati maklumat tersebut tidak berguna, tahap sampah layak dipijak-pijak sahaja.

BONUS Bernilai RM 1500: Akses Direct Kepada Saya

Ya, semua usahawan yang telah dapatkan ebook saya akan secara automatik dapat akses direct kepada saya.

Boleh PM di FB, Telegram ataupun Emel tentang apa sahaja kemusykilan tentang bisnes tuan/puan.

Bisnes sahaja, luar bidang saya tidak pandai nak tolong.

(Mengapa RM 1500? Dahulu saya ada buat beberapa sesi coaching face-to-face, berharga RM 1500. Sekarang sudah tidak buat lagi, terlalu sibuk maka tidak boleh commit masa untuk coaching face-to-face lagi.)

Download ebook dan semua video bernilai RM 3 ANGKA ini sekarang pada harga RM 120 sahaja.

TAWARAN 30 HARI MONEY BACK GUARANTEE

Jika sudah download dan baca ebook ini, kemudian dapati ia tidak bermanfaat, tahap sampah, sila hubungi saya untuk dapatkan 100% wang tuan/puan semula.

» KLIK SINI UNTUK BELI EBOOK (GUARANTEED) «