Memang Dah Lama Tunggu Nak Beli?
Terus Bayar Di Sini SekarangAssalamualaikum w.b.t

Hai! Nama saya Izwan Robotys, pengkaji teknik bisnes dan pengasas NOTABISNES

eBook Saya Hasil 97 Templat Tajuk ini

97 Templat ini tujuannya adalah untuk membantu usahawan memulakan perkara yang paling penting dan payah dalam content marketing iaitu: brainstorm idea-idea content. Bantuan tersebut adalah dalam bentuk 97 Templat tajuk yang telah dikaji, diuji dan digunakan sendiri untuk artikel-artikel Notabisnes.

Inilah SOP Paling Penting dalam usaha Content Marketing Notabisnes!

eBook ini menyelesaikan masalah writers block, atau otak blank tidak tahu nak tulis apa untuk kerja-kerja content marketing kita.

Hasil yang telah diuji sendiri oleh hampir 30 beta tester, rata-rata mampu hasilkan sehingga 60 tajuk yang membuatkan masing-masing tersenyum dan teruja.

Puan Hani kini sudah tak sangkut lagi buat content yang memikat.

Lebih hebat lagi: 60 tajuk tersebut dihasilkan dalam masa sejam sahaja!

Paling penting: 60 tajuk tersebut boleh diolah menjadi pelbagai gaya content yang dengan mudah kita boleh hasilkan sehingga 200 content iringan.

Secara asasnya, 60 tajuk itu bukanlah 'tajuk', tetapi 'idea' content yang boleh dikembangkan kepada pelbagai content lain.

Tiada lagi mental-block nak buat content!

Beza selepas Puan Fauzana menggunakan templat ini untuk tajuk.

Templat-templat ini adalah sangat unik kerana ia dibangunkan sendiri oleh saya untuk kegunaan NotaBisnes.

NotaBisnes yang pertama dihasilkan dalam masa 2 bulan yang terdiri daripada 57 artikel. Jumlah artikel asal sebenarnya lebih daripada 70!

Jumlah tajuk untuk NotaBisnes pula sebenarnya adalah 236 tajuk kesemuanya!

Sebahagian daripada 236 tajuk tersebut

Rata-rata tajuk-tajuk tersebut telah diuji keberkesanannya dalam menarik minat pembaca untuk membaca content kita. Sekali terlintas di FB Newsfeed, mata audiens akan tertangkap dan baca.

Malah, tajuk tersebut sangat universal dan boleh digunakan pada apa-apa bidang sekalipun. Tidak kiralah jual tudung, tadika, jual pomade dan pelbagai lagi, ianya boleh digunakan dengan efektif.

Sebab itulah namanya 'templat'!

Jangan berlengah lagi. Jika benar tuan/puan serius mahu buat content marketing, templat ini akan bantu mempercepatkan proses tersebut.

Jika benar tuan/puan tersangkut-sangkut mahu buat content marketing, templat ini akan bantu melancarkan proses tersebut.

Jika benar tuan/puan mahu KONSISTEN terbitkan content setiap hari, templat ini akan bantu menghasilkan idea content dengan mudah.

Jika benar tuan/puan mahu buat content marketing macam #notabisnes, templat inilah sepatutnya jadi SOP kunci kepada gerak kerja sekarang.

Kerana ianya memang SOP yang menjadi KUNCI kepada 'breakthrough' #notabisnes!

YANG TIADA dalam panduan ini adalah PANDUA langkah demi langkah MENULIS, BUAT GAMBAR, VIDEO dan sebagainya. Ini bukan panduan MENGHASILKAN CONTENT!

Ini juga bukan panduan bagi mereka yang MAHUKAN RESULT tanpa usaha!. Konsep dan idea dalam ebook ini tetaplah perlu dikerjakan baru kita beroleh hasilnya.

Semua perkongsian di atas akan diberikan dalam bentuk ebook pdf yang tuan puan akan download selepas bayaran di sahkan.

Harga: RM 30 RM 47

Yep, ada diskaun jika beli secepat mungkin. Terhad dalam masa 24 jam sahaja. Berikut adalah masa yang masih tinggal:

Dapatkan Pada Harga Diskaun Sekarang! Klik sini

JAMINAN POWER: Jika tuan puan sudah beli dan baca, tetapi tetap tidak puas hati dan rasa macam kena scam, terus hubungi saya (di FB/Wassap/Emel, ikutlah) dan saya akan terus refund tanpa usul periksa.

Itu janji saya, kerana saya yakin dengan lengkapnya dan mudahnya panduan ini

Oh, yang saya tak jamin: dapat sales. Ini lain cerita.

Jangan tunggu lagilah. Dapatkan sekarang

Ini antara 'luahan perasaan' mereka yang pernah mendapatkan pelbagai nota-nota dan video-video notabisnes selama ini. Saya tak minta pun, memang ayat-ayat itu terbit daripada mulut (ehem, jari) mereka sendiri --->

Beli sementara ada diskaun! Klik sini

Izwan "Simplifier" Robotys
Seremban, N.Sembilan

ps: Saya berrrani jamin ebook ini sangat berbaloi! Namun, jika sudah beli dan tidak puas hati dengan 97 Templat Tajuk yang dengan mudah nak hasilkan 200 artikel, boleh sahaja emel kepada saya untuk refund. Saya tak akan mengarut panjang, akan terus refund. Janji!

Dijamin Best! Dapatkan sekarang