Maklumat ini khas untuk: Usahawan Baru Dan Lama Yang Mahu Kuasai Pasaran Bisnes

KUASAI PASARAN kita dengan jawab 30 Soalan Penting dalam ebook+video BluePrint Bisnes

...Hanya RM 70 RM 30 SAHAJA. Jika sudah tonton dan cuba, tetapi rasa ianya tidak berbaloi langsung, tahap sampah, hubungi kami dan tuan/puan akan dapat 100% duit tuan/puan semula.

Assalamualaikum. Hai.

Saya Izwan Wahab. Ramai yang kenal saya sebagai Izwan Robotys.

Jika tuan/puan tak kenal saya, tuan/puan tidak perlu teruskan bacaan.

Kerana saya hanya mahu berkongsi berita baik ini kepada individu yang sudah kenal dan yakin saya boleh bantu mereka mengelakkan kerugian yang nyata dalam menjual produk.

(Kena marah dengan rakan seperjuangan, Aqif Azizan, kerana lambat siapkan ebook #notabisnes)

(Sembang kencang tentang Lean Startup)

(Diberi peluang untuk menganjurkan seminar dan dijemput sebagai speaker jemputan untuk topik Search Engine Optimization di Fine Academy)

(Diberi peluang untuk berkongsi teknik Data Mining mudah untuk mencari produk yang laku dijual)

(Sesi Autograf buku tulisan saya bertajuk Internet Marketing untuk Bisnes Kecil)

(Mempraktik teknik pemasaran viral dengan menulis skrip dan berlakon dalam video viral, "Saya Bukan Nasir" ... :D )

Bagi tuan/puan yang sudah kenal, ini adalah sedikit maklumat supaya tuan/puan jelas bagaimana saya boleh bantu tuan-puan untuk memahami dinamik bisnes:

 1. Saya kerap diminta untuk turun membantu peniaga yang semakin kusut dengan bisnes yang semakin susut.
 2. Saya menulis semuanya tentang bisnes di FB, dan post-post saya di kongsi oleh ribuan orang di FB.
 3. Saya menulis 57 artikel tentang bisnes dari konsep, teknik dan juga strategi. Lengkap semuanya.
 4. Puan Ainon tidak jadi membeli kereta mercedes kerana membeli 'kepala' saya.

BONUS untuk tuan/puan: Saya juga adalah programmer yang berpengalaman membantu MENYELAMATKAN kerugian berjuta ringgit penerbit besar di Malaysia.

Saya sendiri gunakan 30 soalan dalam Blueprint Bisnes ini untuk mengenalpasti peta lengkap bisnes yang ingin dikerjakan.

Mengapa? Kerana dengan memahami peta lengkap bisnes yang ingin kita bangunkan, barulah ia jadi mudah untuk kita selesaikan! Tanpa peta lengkap, kita ibarat cuba pergi ke satu destinasi yang kita tidak tahu mana penghujungnya, mana mahu berhenti rehat dan adakah betul kita sedang dalam perjalanan yang tepat.

Biasanya, lepas kira siapkan 30 soalan dalam 10 kunci bisnes ini, ada 2 sahaja perasaan: 1) Sangat teruja kerana ianya kelihatan begitu mudah! atau 2) Terus layu, kerana terlalu banyak perkara yang kita tidak tahu.

Apakah 10 Kunci Bisnes Yang Ada Dalam Video Ini?

 1. Market Segment
 2. Product - Service Values
 3. Unique Selling Point
 4. Marketing Channels
 5. Delivery Channels
 6. Revenue
 7. Costing
 8. Relationship Guidelines
 9. Business Activities
 10. Supplier / Vendor

Ya, semua di atas di sampaikan dalam bentuk Video yang santai dan ringkas.

NAMUN, jangan tertipu dengan rupa bentuknya yang NAMPAK ringkas. Kerana, dalam dunia ini, banyak perkara yang ringkas itulah perkara yang PALING penting.

Tuan-tuan yang biasa buat bisnes pasti sedar, banyak perincian halus dalam bisneslah yang menentukan kejayaan bisnes kita.

Begitulah juga dengan BluePrint Bisnes ini. Hanya dengan memahami perincian bisnes barulah kita mampu bersedia untuk mengubahsuai dan membetulkan bisnes kita yang muda ini.

Setiap bisnes pasti ada cabarannya. Pasti ada situasi yang ianya jadi 'rosak'. Dengan bantuan Blueprint Bisnes, kita akan mampu membetulkan situasi tadi.

Dapatkan Video Blueprint Bisnes ini sekarang... Sebelum harganya meningkat lagi.

1) Video lengkap untuk memperincikan Bisnes yang kita mahu bangunkan.

2) Contoh Jawab 30 Soalan untuk sebuah bisnes Nasi Ayam. Namun mudah sahaja diubahsuai untuk bisnes online dan juga offline yang lain.

3) Kos pelaburan tuan/puan untuk beli video ini hanya RM70 sahaja. Kenapa perlu caj? Kerana saya mahu tuan/puan beli, tonton dan buat.

Pengalaman yang lalu, kalau beri percuma, memang akan buat sambil lewa. Ini pengalaman saya. Untuk video ini memang terbukti SANGAT PENTING dan mudah digunakan. Memang sia-sia jika ia tidak dipraktikkan. Saya mahu lihat bagaimana hasil aplikasi pada bisnes tuan pula.

Kerana itulah saya akan NAIKKAN harga jualan dalam masa 24 jam. Jika lebih 24 jam, ternyata tuan/puan tidak perlukan ebook ini sekarang. Jadi, buat apa mahu beli, bukan?

Satu lagi sebab adala kerana, saya mahu fokus dalam membantu mereka yang telah membeli ebook ini dan memerlukan bantuan dalam menghadapi cabaran bisnes. BUKANNYA jual banyak-banyak.

EHEM, HARGA DISKAUN
24 Jam: RM 30

Ya, oleh kerana pakej ebook+video ini baru sahaja dilancarkan, saya suka untuk beri harga istimea kepada tuan/puan iaitu hanya RM 30 SAHAJA. Bertindak segera kerana harga ini terhad dalam masa 24 jam dari sekarang:

Blueprint Bisnes ini bernilai RM 2400

Blueprint Bisnes ini adalah formula yang sama yang telah saya kongsikan dengan 12 orang usahawan yang bertuah dalam satu bengkel dengan yuran berharga RM200

Mereka pulang dengan sebuah BMC lengkap hasil menjawab 30 soalan Blueprint Bisnes. Rata-rata mereka semua berpuas hati, kerana buat pertama kalinya mereka pulang dengan BMC yang lengkap untuk bisnes mereka!

Yang Paling Penting: Mereka Tidak Lagi BUTA Dalam Buat Keputusan Bisnes

Maka, jika kita mahu:

#1 - PETA LENGKAP BISNES KITA, dan

#2 - BETUL-BETUL BUAT BISNES, bukan MAIN-MAIN BISNES

Bertindak bijak, bertindak cepat. Klik link berikut sekarang:Semoga tuan/puan dapat bertindak cepat selepas dapat video ini.

Izwan Wahab @ Robotys.