Memang Dah Lama Tunggu Nak Beli?
Terus Bayar Di Sini SekarangAssalamualaikum w.b.t

Hai!

Pernah tak rasa serabut sangat tak tahu mahu tulis apa untuk minisite, atau sales letter yang kita mahu tunjuk pada prospek?

Semua orang pernah rasa benda itu. Saya pun pernah juga! Namun dengan teknik mudah ini,sekarang tidak lagi!

Kerana saya telah bangunkan teknik Copywriting 30 point ini untuk bantu sesi menulis ayat jualan ini.

Copywriting 30 Point ini akan bantu semua orang, tidak kira pernah menulis copywriting atau tidak, untuk hasilkan sales letter yang mampu mempengaruhi prospek untuk membeli produk kita.

Mengapa ianya mudah? Kerana kesemua 30 Point ini adalah hasil pengalaman #notabisnes dalam menulis punya banyak sales letter.

Sudah berpuluh-puluh sales letter sendiri, dengan berpuluh-puluh lagi sales letter untuk klien. Tidak termasuk pula projek-projek lain yang tetap memerlukan ayat jualan.

Hasil semua pengalaman itu, notabisnes dapati semuanya berkisar tentang 30 Point ini.

Hanya dengan menerangkan 30 Point yang prospek mahu dengar tentang jualan kita ini kita mampu menghasilkan jualan yang konsisten (dengan syarat perkara lain juga ikut konsistenlah!).

Malah, oleh kerana teknik ini begitu mudah, kita boleh jadikan ebook ini sebagai panduan kepada staff untuk mereka hasilkan sales letter pula.

#notabisnes telah uji teknik ini kepada pelajar SPM, dan beliau mampu hasilkan copywriting yang kualitinya mencapai sasaran yang diperlukan.

Copywriting yang terhasil itu juga rata-rata berhasil menukarkan prospek kepada customer. Conversion normal untuk sales letter #notabisnes adalah 20% hingga 50%.

Maksudnya, hingga 50% prospek akan membeli dan jadi customer. (Ehem, angka tersebut bergantung kepada banyak faktor lain juga ya, bukan copywriting semata-mata!)

Jadi, sales letter yang terhasil boleh dijadikan asas yang bagus kepada sesi split testing copywriting yang ada untuk meningkatkan lagi conversion tadi.

Khusus untuk tuan-puan sekarang yang membaca page ini, saat ini #notabisnes menawarkan diskaun 24 JAM!

Harga diskaun akan diberikan jika tuan-puan buat pembayaran 24 Jam dari sekarang!

Diskaun ini diberikan untuk meraikan tuan-puan yang 1) menyokong #notabisnes tanpa berbelah bahagi dan 2) bertindak sepantas mungkin.

Ya, kami hargai mereka yang bertindak pantas. Ini kerana sikap pantas bertindak adalah sikap usahawan yang berjaya!

Harga Diskaun 24 Jam ini adalah RM 39 ringgit Malaysia!

Berbanding harga asal iaitu RM 69 ringgit Malaysia!


Beli sementara ada diskaun! Klik sini


Diskaun 24 Jam ini akan tamat seperti masa yang di tunjukkan di bawah:

Ebook ini pula akan ditutup jualannya pada 18 Februari 2018. Jadi, jangan tunggu lama-lama sangat.

Jika mahu buat sales letter dengan mudah, semudah menjawab soalan-soalan daripada prospek, dapatkan ebook ini sekarang!

Jualan ebook ini ditutup pada 18 Februari untuk memberi ruang kepada ebook baru #notabisnes yang akan dibuka jualannya sekitar tarikh tersebut.

Dan jangan risau, mungkin sahaja jualan ebook Copywriting 30 Point ini akan dibuka semula selepas itu. Namun ia bergantung kepada perkembangan terkini pada masa hadapan.

Ada sahaja kemungkinan ia langsung tidak dijual lagi dah. Saya sendiri tidak boleh jangka apa yang akan berlaku pada masa akan datang.

Hanya Tuhan sahaja yang tahu.

Jadi, jangan tunggu lagi. Dapatkan sekarang sebelum jualan tersebut ditutup pada 18 Februari. Lebih penting lagi: sebelum diskaun 24 jam itu tamat!

Jika telah tamat 24 jam, harga akan naik kembali kepada RM 69.

Jika telah lebih tarikh 18 Februari, page jualan ini langsung akan ditutup!

Tetaplah page ini dibuka sehingga 18 Februari itu, belum tutup sekarang.

Jika tutup sekarang, macamana tuan puan mahu dapatkan cara paling mudah untuk buat Copywriting Ini, ye tak? :-D

Klik butang di bawah untuk dapatkan ebook ini:


Dapatkan Sekarang


Pembayaran boleh dibuat selepas tempahan. 2 Cara Pembayaran disediakan iaitu secara kad debit/kad kredit atau secara manual bank transfer.

Pilih mana satu yang tuan biasa.

Nama yang tertera apa pembayaran di atas adalah 'Ahmad Izwan Bin Abdul Wahab'.

Ya, saya adalah penulis ebook tersebut, Izwan Wahab.

Founder kepada #notabisnes dengan misi untuk memetakan lanskap ilmu dunia bisnes dengan lengkap dan jelas.

Sudah 3 tahun menulis di #notabisnes. Dan lebih lama lagi membantu banyak bisnes menyelesaikan masalah bisnes mereka dengan kepakaran dan pengetahuan yang ada sikit ini.

Puan Ainon elak rugi berjuta ringgit dengan hasil kerja Izwan Wahab

Jika tuan puan sudah download ebook tersebut, sudah go through pengisiannya dan sudah cuba latihannya, tetapi langsung tidak berpuas hati, reply emel download tersebut dan nyatakan ketidapuasan hati itu.

Pihak #notabisnes akan bantu selesaikannya.

Namun jika tetap tidak puas hati, boleh sahaja mohon refund. Kami akan refund terus tanpa banyak songeh. Itu janji #notabisnes!

Jika tuan sudah membuat pembayaran tetapi mahu cancel pembelian atas pelbagai faktor, juga terus reply emel download dan mohon refund.

Tiada masalah.

Jika sudah dapat link download tetapi tidak tahu cara membaca ebook tersebut, jangan khuatir. Itu masalah kecil, kerana ebook tersebut dihantar dalam format pdf, yang mana semua smartphone dan desktop boleh buka dan paparkan content-nya.

Jika ada masalah untuk klik, mohon download app Acrobat Reader dan install. Ianya adalah aplikasi yang paling power untuk baca ebook format pdf.

Jika tuan dapat link download yang salah, mohon laporkan dengan cara reply kepada emel link download tersebut. Pihak #notabisnes akan hantar link yang betul.

Tuan-puan boleh simpan sahaja ebook yang salah hantar itu. Tiada masalah.

Jika tuan puan sudah isi borang tempahan tetapi tidak bayar, sistem akan kekal simpan tempahan tersebut. Tuan-puan masih boleh buat bayaran bila-bila masa yang tuan-puan lapang.

Sistem akan hantar link download hanya selepas pembayaran disahkan.

Tuan-puan boleh PM saya (izwan wahab) di facebook atau telegram/wassap di 0166611428. Boleh cuba telefon tetapi saya tidak janji untuk angkat. Perangai saya kalau saya sedang meeting dan berbincang memang tidak akan angkat telefon.

Jika tuan puan memang berminat nak dapatkan, tetapi akan bayar sehari 2 lagi, boleh sahaja booking dengan mengisi borang tempahan. Lepas ada duit baru bayar. Link pembayaran akan dihantar ke emel pendaftaran tadi.

Paling penting: jika tuan-puan tidak dapatkan sekarang pastinya 1) Tuan terlepas diskaun 24 jam ini dan 2) Mungkin terlepas jualan ebook ini sampai bila-bila.

Tetapi yang paling utama: tuan-puan tidak tahu rahsia #notabisnes buat sales letter dalam masa 30 minit sahaja!

Jadi, dapatkan sekarang!


Klik Sini!


YANG TIADA dalam panduan ini adalah tentang Cara Buat Headline, Ayat-Ayat Manis Memukau Prospek dan lain-lain magik copywriting.

Hanya benda simple yang fundamental sahaja ada.

Juga tiada janji-janji manis 'kalau tuan/puan ikut bulat-bulat akan dapat sales sekian-sekian tanpa buat kerja, just goyang kaki sahaja'

Ini bukan panduan bagi mereka yang MAHUKAN RESULT sepantas mungkin!. Konsep dan idea dalam ebook ini tetaplah perlu dikerjakan baru kita beroleh hasilnya.


Semua perkongsian di atas akan diberikan dalam bentuk ebook pdf yang tuan puan akan download selepas bayaran di sahkan.

Ini antara 'luahan perasaan' mereka yang pernah mendapatkan pelbagai nota-nota dan video-video notabisnes selama ini. Saya tak minta pun, memang ayat-ayat itu terbit daripada mulut (ehem, jari) mereka sendiri --->Beli sementara ada diskaun! Klik sini

Izwan Wahab
The Simplifier

ps: Saya berrrani jamin ebook ini sangat berbaloi! Namun, jika sudah beli dan tidak puas hati dengan 14 video perkongsian tentang menghasilkan video content marketing ini, boleh sahaja emel kepada saya untuk refund. Saya tak akan mengarut panjang, akan terus refund. Janji!


Dijamin Best! Dapatkan sekarang