TAWARAN TAMMAT

terima kasih!

KOMBO RANGSANGAN EKONOMI

Notabisnes adalah koleksi content dalam pelbagai pengkhususan bawah topik bisnes. Misi notabisnes adalah untuk memetakan seluruh lanskap ilmu, strategi dan teknik bisnes dengan jelas dan lengkap.

Segala pengalaman dan pengetahuan sepanjang 5 tahun menguruskan pelbagai projek notabisnes dan juga bisnes-bisnes yang bekerjasama dengan notabisnes dikumpulkan dan ditulis sebagai nota kepada usahawan dan orang bisnes.

Kini, sudah ada 17 siri ebook dan video notabisnes merangkumi pelbagai topik. KOMBO istimewa ini adalah gabungan KESEMUA 17 ebook+video tadi pada satu harga TAK MASUK AKAL terhad sehingga 24 May 2020.

Ya, SEMUA 17 ebook+video:

=

PADA HARGA RM 269 SAHAJA

RM 47 + RM 47 + RM 47 + RM 150 + RM 69 + RM 77 + RM 77 + RM 47 + RM 47 + RM 120 + RM 120 + RM 120 + RM 120 + RM 117 + RM 250 + RM 250 + RM 50 = RM 1,755 RM 269 SAHAJA

Penjimatan sebanyak: RM 1,755 - RM 269 = RM 1,486 !

Lebih daripada 40 000 patah perkataan, lebih daripada 9 jam video penuh maklumat tentang konsep, strategi dan taktik dalam bisnes, lebih 6 tahun diusahakan dan dihadam, semuanya hanya pada harga RM 269

Memang sudah lama simpan hasrat nak beli tapi tiada bajet? Well, jangan tunggu lagi:

SAYA MAHU SEKARANG! »

TERHAD SEHINGGA 24 May 2020 SAHAJA

Ya, pastinya ada 'the catch'. Pastinya ada yang 'tak best' dalam tawaran ini, iaitu: ia akan TAMAT pada 24 May 2020. Itu sahaja.

Selepas itu tawaran ini akan ditutup tanpa belas kasihan

Sekali lagi: jangan tunggu lama-lama - klik sekarang:

SAYA MAHU SEKARANG! »

Dengar Apa Pesanan Pembeli Edisi Kombo Sebelum Ini:

Ini Pula Nasihat Rakan Yang Kini Sikit Lagi Nak Cecah 7 Angka Jualannya:

Dan Ini Bukti Bahawa Nilai Kombo Ini Semahal Ferrari:

Jadi macam mereka, dapatkan sekarang:

SAYA MAHU SEKARANG! »

Ini Senarai 17 Ebook dan Video yang Terlibat:

#NOTADUIT

Sebelum menyerang kita perlu pastikan pertahanan kita kukuh. Menguruskan duit income kita adalah pertahanan paling ultimate dalam kewangan. Notaduit adalah koleksi artikel tentang mindset, menguruskan dan membina kekayaan duniawi dengan formula yang mudah: P - S - I - H - B = L

Harga asal: RM 47

#NOTABISNES

Koleksi 57 artikel pelbagai topik dalam bisnes. ebook paling tebal dengan 200 lebih mukasurat penuh dengan perkataan. Penuh dengan strategi dan teknik dalam berbisnes. Daripada strategi dan langkah-langkah untuk bermula, sehinggalah bersedia untuk berkembang dengan pesat. Semuanya ada!

Harga asal: RM 47

NOTABISNES II

Sambungan NOTABISNES mengumpul 53 artikel terkini notabisnes sepanjang 2016 dan awal 2017. Masih lagi ebook yang tebal dengan strategi, teknik, taktik dan pelbagai tips tentang menjual dan konsep-konsep bisnes yang lebih abstrak. Pastinya disampaikan dengan mudah hadam dan mudah faham!

Harga asal: RM 47

FB ADS FUNDAMENTAL

Inilah panduan video yang akan membantu usahawan yang menjual online untuk menghasilkan kempen iklan fb ads mengikut hukum sales funnel yang menghasilkan dua kali ganda jualan berbanding sebelumnya.

Harga asal: RM 150

Copywriting 30 Point

Panduan ini khusus untuk bantu usahawan dan orang marketing hasilkan copywriting untuk kegunaan sales letter dan ayat jualan. Teknik yang mudah ini akan bantu sales letter dapat convert customer pada kadar yang konsisten, walaupun dihasilkan oleh pelajar SPM!

Harga asal: RM 69

Video Content Marketing

Tingkatkan reach post dan fb ads kita dengan video. Facebook suka content marketing. Facebook paling suka VIDEO content marketing. Ini cara-cara menghasilkan content video.

Harga asal: RM 77

Teknik Design Poster

Panduan Design Poster ini melatih usahawan menghasilkan poster jualan yang berkesan menarik prospek melalui asas copywriting, teori design, latihan 'mata' dan juga tutorial hands on software design percuma.

Harga asal: RM 77

Layout Ebook PDF

Panduan Layout Ebook ini 100% tentang menghasilkan pdf untuk dijual atau diberi percuma agar dapat bantu usahawan dalam usaha membangunkan content marketing yang berkesan.

Harga asal: RM 47

97 Templat Tajuk Memikat

97 Templat ini membantu usahawan memulakan perkara yang paling penting dan payah dalam content marketing iaitu: merancang tajuk-tajuk artikel. Bantuan adalah dalam bentuk 97 Templat tajuk yang telah dikaji, diuji dan digunakan sendiri untuk artikel-artikel Notabisnes.

Harga asal: RM 47

Panduan CPS - Cost Per Sales

Ramai usahawan tahu kira kos buat produk. Tetapi apabila dijual untungnya tidak terasa. Macam hilang ditelan masa. Semuanya kerana tidak nampak kos-kos tersembunyi. Juga kerana terlupa atau tidak tahu cara mengira kos untuk setiap jualan. Hint: Kos setiap jualan berbeza-beza mengikut bulan, produk dan aktiviti pemasaran kita. Sebab itulah ada bulan kita untung dan ada bulan kita rugi!

Harga asal: RM 120

Panduan USP - Unique Selling Point

Prospek tak berminat dengan tawaran? Tak tahu nak buat tawaran meleleh? Maka tuan-puan ada masalah tidak tahu USP produk/servis tuan/puan. Fungsi USP adalah untuk memudahkan kita buat jualan. Caranya adalah dengan memberi mereka tawaran yang sangat menarik dan istimewa pada kita sahaja. Saya berkongsi 6+1 USP dalam panduan ini. 6+1 USP yang universal dan ada yang boleh digunakan serta-merta dalam iklan kita.

Harga asal: RM 120

BLUEPRINT BISNES

Bisnes kita hanya terdiri daripada 10 Perkara sahaja. 10 perkara ini ibarat blok lego yang perlu kita bina dan susun sendiri, barulah bisnes kita berjalan dengan lancar sebagai mesin duit. Cara yang biasa kita gunakan untuk mengenalpasti dan mengawasi 10 perkara ini adalah dengan menggunakan Business model Canvas (BMC). Namun, tidak ramai yang betul-betul mampu mengisi kotak-kotak BMC dengan betul. Blueprint Bisnes adalah koleksi 30 Soalan yang mana apabila kita jawab kesemuanya, kita secara automatik telah mengisi kotak-kotak BMC tadi, sekaligus melengkapkan susunan 10 komponen bisnes tadi.

Harga asal: RM 120

Panduan Sales Funnel

Bisnes kita hanya terdiri daripada 10 Perkara sahaja. 10 perkara ini ibarat blok lego yang perlu kita bina dan susun sendiri, barulah bisnes kita berjalan dengan lancar sebagai mesin duit. Cara yang biasa kita gunakan untuk mengenalpasti dan mengawasi 10 perkara ini adalah dengan menggunakan Business model Canvas (BMC). Namun, tidak ramai yang betul-betul mampu mengisi kotak-kotak BMC dengan betul. Blueprint Bisnes adalah koleksi 30 Soalan yang mana apabila kita jawab kesemuanya, kita secara automatik telah mengisi kotak-kotak BMC tadi, sekaligus melengkapkan susunan 10 komponen bisnes tadi.

Harga asal: RM 120

117 Cara Tingkatkan Sales

Sudah sekian lama saya mengumpulkan idea-idea ini. Sekarang baru saya kongsikannya setelah ditapis, dibersihkan dan dibuang mana yang berulang, daripada 154 cara maka tinggallah 117 yang pada hemat saya, cukup awesome dan mampu menjentik idea baru ke dalam perancangan sales tuan puan.

Harga asal: RM 117

FB Ads Advance: Target & Retarget

Panduan ini adalah perkongsian tentang perkara-perkara besar dan penting yang saya pegang dalam membina dan menguruskan kempen FB Ads. Ya, hanya yang penting sahaja yang saya sentuh untuk memberi kesedaran dan juga menunjukkan 'how far can you go' dalam menguruskan FB Ads.

Harga asal: RM 250

FB Ads: From Zero

Tak pernah buat FB Ads tetapi mahu cuba? Seronok tengok orang lain buat FB Ads tapi takut terbakar tangan? Panduan dalam bentuk Video ini akan menyentuh bagaimana untuk mula buat FB Ads from zero. Yang pasti, ini adalah cara yang selamat agar modal kita tidak hangus terbakar 'bodoh-bodoh' sahaja di telan Facebook.

Harga asal: RM 250

FB Ads: Business Manager

Cara urus akses Facebook Ads dan Page kepada staf dan konsultan dengan betul dan selamat. Dengan Business Manager FB Ads, kita mampu asingkan pengguna, modal duit, page admin dan juga report iklan dengan sebenar-benar asing. Barulah kita tidak pening kepala lagi mahu fikir dan belajar teknik baru fb ads dan sebagainya!

Harga asal: RM 50

Sekali lagi: TERHAD SEHINGGA 24 May 2020 SAHAJA

Tawaran RM 269 dengan penjimatan sebanyak RM 1486 ini akan TAMAT pada 24 May 2020.

Selepas itu jangan tanya lagi dah tentang kombo sebegini. Saya tak rancang apa pun lagi untuk lepas raya ni macamana.

Jadi, jangan tunggu lama-lama - klik sekarang:

SAYA MAHU SEKARANG! »



Izwan Wahab
Mr Simplifier
notabisnes.net