Memang Dah Lama Tunggu Nak Beli?
Terus Bayar Di Sini SekarangAssalamualaikum w.b.t

Hai! Nama saya Izwan Robotys, 'jurutera' teknik bisnes dan pengasas NOTABISNES

Contoh Design Poster yang saya guna untuk FB Ads!

Panduan Design Poster ini melatih usahawan menghasilkan poster jualan yang berkesan menarik prospek melalui asas copywriting, teori design, latihan 'mata' dan juga tutorial hands on software design percuma.

Inilah RAHSIA #notabisnes buat poster dengan pantas

Hasilnya, usahawan tidak lagi perlu bergantung 100% pada grafik designer untuk buat poster dan juga konten grafik. Dengan tutorial video yang jelas tunjuk step-by-step, usahawan semua mampu hasilkan poster yang berkesan sepantas 10 minit.

Panduan ini dibina berdasarkan pengalaman selama 2 tahun menghasilkan konten grafik untuk kegunaan notabisnes sendiri. Konten grafik tersebut termasuklah FB Post, FB Ads, content marketing, Instagram, poster jualan, cover ebook dan pelbagai bahan lagi.

Pendek kata, ini adalah SOP untuk melatih Junior Graphic Designer #notabisnes kelak!

Isi Kandungan Panduan Video Teknik Design Poster

Video 1 [42 minit 53 saat]:
Teori Design Yang Mudah
Ini video 'paling susah'. Susah kerana ianya adalah fundamental tentang sesuatu design. Kita tidak mungkin tahu mahu buat design jika kita tiada mindset designer. Inilah video yang akan 'install' mindset designer pada kita.

Video 2 [46 minit 03 saat]:
Latihan Membina 'Mata Designer'
Latihan ini khusus bagi melatih mata kita agar mampu melihat satu poster dan kritik designnya. Kita mampu lihat apa yang tidak kena, apa yang bagus dan apa yang boleh dibaiki pada sesuatu poster itu.

Video 3 [29 minit 23 saat]:
Latihan Hands On Design Poster Facebook
Dimulakan dengan teknik Copywriting untuk hasilkan ayat jualan. Kemudian dengan menggunakan software percuma, kita akan lihat cara menghasilkan poster daripada mula hingga tamat. Software ini akan bantu kita mulakan design dengan mengikuti teori design yang betul. Maka kerja kita jadi sangat mudah!

Video 4 [8 minit 58 saat]:
Cara Selamat Untuk Bereksperimen Dengan Design Asal
Designer memang kerjanya perlu menggubah dan bermain-main dengan design asal. Namun jika salah gaya kita yang merana. Latihan ini menunjukkan cara untuk ubahsuai design tanpa menyusahkan kita pada masa hadapan.

Video 5 [10 minit 08 saat]:
Latihan Hands On Design Poster untuk Cetakan
Latihan khusus yang mana hasil akhirnya adalah fail yang boleh kita hantar ke kedai pencetak dan mereka sangka kita ini designer hebat! Design untuk cetakan berbeza sungguh dengan design untuk internet!

Video 6 [6 minit 28 saat]:
Penutup - Mengapa Perlu Belajar Teori Jika Software Ini Begitu Mudah?
Video akhir yang menjawab persoalan mengapa kita perlu latih 'mata' dan faham teori jika software percuma tadi sudah sedia bantu kita. Jawapannya sangat logik tetapi bagi bukan designer ianya sangat pelik!

YANG TIADA dalam panduan ini adalah teknik menulis ayat jualan yang lengkap. Hanya panduan ringkas sekadar 'intro' sahaja yang ada

Ini juga bukan panduan bagi mereka yang MAHUKAN RESULT tanpa usaha!. Konsep dan teknik dalam panduan ini tetaplah perlu dikerjakan baru kita beroleh hasilnya.

Semua perkongsian di atas akan diberikan dalam bentuk ebook pdf yang tuan puan akan download selepas bayaran di sahkan.

Klik link video dalam pdf tersebut untuk tonton video yang disediakanPanduan Ini Sesuai Dengan Usahawan Yang Uruskan DesignerVideo Yang Mudah Faham Dan Terus Boleh PakaiKuasai Teori Asas - Berguna Untuk Orang Baru

Harga: RM 50 RM 77

Yep, ada diskaun jika beli secepat mungkin. Terhad dalam masa 24 jam sahaja. Berikut adalah masa yang masih tinggal:

Dapatkan Pada Harga Diskaun Sekarang! Klik sini

JAMINAN POWER: Jika tuan puan sudah beli dan baca, tetapi tetap tidak puas hati dan rasa macam kena scam, terus hubungi saya (di FB/Wassap/Emel, ikutlah) dan saya akan terus refund tanpa usul periksa.

Itu janji saya, kerana saya yakin dengan lengkapnya dan mudahnya panduan ini

Oh, yang saya tak jamin: dapat sales. Ini lain cerita.

Jangan tunggu lagilah. Dapatkan sekarang

Ini antara 'luahan perasaan' mereka yang pernah mendapatkan pelbagai nota-nota dan video-video notabisnes selama ini. Saya tak minta pun, memang ayat-ayat itu terbit daripada mulut (ehem, jari) mereka sendiri --->

Beli sementara ada diskaun! Klik sini

Izwan "Fundamentalist" Robotys
Seremban, N.Sembilan

ps: Saya berrrani jamin ebook ini sangat berbaloi! Namun, jika sudah beli dan tidak puas hati dengan teori dan latihan yang dengan mudah nak hasilkan poster, boleh sahaja emel kepada saya untuk refund. Saya tak akan mengarut panjang, akan terus refund. Janji!

Dijamin Best! Dapatkan sekarang